Bediening

Lunchservice

Veel bedrijven kiezen ervoor om de catering voor het personeel uit te besteden aan externe bedrijven. Dit kan diverse voordelen opleveren op zowel financieel als culinair gebied. Catering WI verzorgt al voor veel bedrijven dagelijks of incidenteel de lunches en diners. Van belegde broodjes voor uw werknemers tot een complete maaltijd voor hen die moeten overwerken.

Ook gasten van bedrijven worden vaak gefêteerd op een luxe lunch of diner op het bedrijf. Het is prettig zaken doen in een ontspannen sfeer. Alles, inclusief servies en bestek wordt door ons op de afgesproken tijd geleverd. Door onze professionele aanpak heeft u er geen omkijken naar.

Natuurlijk zijn wij ook beschikbaar ter culinaire ondersteuning van uw verkoopdagen op het bedrijf of de productpresentatie voor uw klanten. Van kleine hapjes tot complete maaltijden, de mogelijkheden zijn divers.

Ook als particulier kunt u gebruik maken van onze Lunchservice. U profiteert van een hoge culinaire kwaliteit in combinatie met het gemak van een zorgeloze lunch.

U kunt via deze weg uw lunch bestellen:

Voor meer informatie over onze Lunchservice kunt u contact opnemen met Catering WI. De adressen en telefoonnummers vindt u onder de kop "contact" in het menu.

Mezenlaan 39
4901 AA Oosterhout
info@cateringwi.nl
Copyright © 2012 Catering WI | Alle rechten voorbehouden.
cookietoestemming intrekken
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Design by: Webstar Design
facebook